Dirijori

ciprian-tutu---dirijorul-corului-academic-radio

Ciprian Ţuţu - dirijorul Corului Academic RadioNăscut la Braşov în 26.X.1979, dirijorul Ciprian Ţuţu a absolvit cursurile Facultăţii de Muzică din orașul natal (specializarea Pedagogie Muzicală – dirijat cor academic şi masterat în Stilistică dirijorală), beneficiind de îndrumarea maeştrilor Nicolae D. Bica (Dirijat coral), Ludovic Bács (Dirijat vocal-simfonic) și Dan Buciu (Tehnici moderne de analiză muzicală). Între anii 2006-2010 a participat la cursuri susţinute de dirijorii Victor Dumănescu (Academia de Muzică din Cluj-Napoca), Octav Calleya (Conservatorul Superior de Muzică din Malaga, Spania) şi Mihai Diaconescu (Universitatea de Muzică din Bucureşti).


mai mult...
voicu-popescu---dirijorul-corului-de-copii-radio

Voicu Popescu - dirijorul Corului de Copii RadioObtine, ca dirijor al Corului de Copii Radio, Premiul I "Suma cum laudae" la Festivalul Coral International de la Neerpelt, Belgia, în 1996.


mai mult...
cristian-brancusi---dirijorul-orchestrei-de-camera-radio

Cristian Brâncuşi - dirijorul Orchestrei de Cameră Radio"Fara îndoiala, Cristian Brâncusi este perfect pregatit în toate domeniile muzicale. Se remarca prin cunostintele despre lucrari si stiluri, are o tehnica dirijorala foarte clara si face o excelenta impresie în fata orchestrei...".


mai mult...
ionel-tudor---dirijorul-big-band-ului-radio

Ionel Tudor - dirijorul Big Band-ului RadioA reusit ca, in ultima vreme, prin spectacole, gale si recitaluri de inalta calitate, sa revina in centrul atenţiei lumii muzicale romanesti si sa recucereasca respectul si prestigiul de care s-a bucurat, cu ani in urma, acest ansamblu de profesionisti ai genului.


mai mult...
adrian-grigoras---dirijorul-orchestrei-de-muzica-populara-radio

Adrian Grigoraş - dirijorul Orchestrei de Muzică Populară RadioÎncepând cu anul 2004, Adrian Grigoraş devine dirijorul Orchestrei de muzică populară Radio la pupitrul căreia a înregistrat o impresionantă şi apreciabilă paletă de piese orchestrale, instrumentale şi vocale din toate zonele folclorice ale ţării.


mai mult...


Propuneri parteneriat Parteneri