Echipa

razvan-suma---director-al-orchestrelor-si-corurilor-radio

Răzvan Suma - Director al Orchestrelor şi Corurilor Radio



O prezenţă foarte activă pe scena muzicală românească, violoncelistul Răzvan Suma, solist concertist al Orchestrelor şi Corurilor Radio din 2009, a susţinut sute de recitaluri şi concerte în România şi în străinătate.


mai mult...
oltea-serban-parau---consilier-centrul-cultural-media

Oltea Şerban-Pârâu - Consilier Centrul Cultural Media



Oltea Şerban-Pârâu este muzicolog şi critic muzical, doctor în muzicologie.


mai mult...
noemi-beatrice-vidu---consilier-de-specialitate

Noemi Beatrice Vidu - consilier de specialitate



Şi dacă aşa cum afirma Dinu Lipatti, „muzica trebuie să trăiască sub degetele noastre, sub ochii noştri, în inima şi mintea noastră, cu tot ceea ce noi putem să-i aducem ca ofrandă” atunci propriul meu parcurs, început în interiorul unei familii de muzicieni, nu putea să fie dedicat decât muzicii.


mai mult...
mioara-basca---consilier-muzical

Mioara Basca - consilier muzical



Doctor în muzică, absolventă a Conservatorului „George Enescu” Iaşi – Facultatea de Compoziţie Muzicologie şi a Universităţii „Babeş – Bolyai” Cluj-Napoca - Facultatea de filosofie, Mioara Bâscă este din 1993 consilier muzical la Radio România – Orchestrele şi Corurile Radio.


mai mult...
andreea-taralunga---secretar-de-redactie

Andreea Ţarălungă - secretar de redacţie



Care este punctul comun între domeniul construcţiilor şi radio? Deşi dificil poate la prima vedere, răspunsul este unul simplu: voinţa de a dura în timp ceva frumos, dar şi rezistent, de lupta cu multă voinţă, dar şi pasiune, pentru ca un proiect special să devină realitate concretă.


mai mult...
cristina-barbulescu---consilier-de-presa

Cristina Barbulescu - Consilier de presa



Cristina Bărbulescu şi-a început specializarea în domeniul promovării evenimentelor culturale la Université Lumière Lyon 2, l’Institut de Communication. A beneficiat ulterior de bursa Guvernului francez, obţinând diploma de master în management cultural la Université „Paul Verlaine” (Metz), moment urmat de publicarea la Paris a volumului “Opere europene astăzi: cum să promovăm un spectacol?” (Harmattan, Paris, 2011).


mai mult...


Propuneri parteneriat Parteneri