Orchestra de Muzică Populară

despre-orchestra-de-muzica-populara-radio

Despre Orchestra de Muzică Populară RadioFormatia alcatuita initial dintr-un numar de 12 membri, selectati dintre cei mai valorosi instrumentisti din întreaga tara, a ajuns în prezent la 17 de membri, având posibilitatea sa abordeze un repertoriu foarte larg. Flexibilitatea si cunoasterea aprofundata a folclorului autentic face ca Orchestra de Muzica Populara Radio sa se adapteze genurilor diferite, stilurilor regionale, formulelor de acompaniament uzitate în toata tara, având capacitatea sa abordeze si repertoriul de cafe-concert, romante si muzica de divertisment.


mai mult...
componenta-orchestrei-de-muzica-populara-radio

Componenta Orchestrei de Muzică Populară RadioDirijor: Adrian Grigoraş


mai mult...
dirijor---adrian-grigoras

Dirijor - Adrian GrigoraşÎncepând cu anul 2004, Adrian Grigoraş devine dirijorul Orchestrei de muzică populară Radio la pupitrul căreia a înregistrat o impresionantă şi apreciabilă paletă de piese orchestrale, instrumentale şi vocale din toate zonele folclorice ale ţării.


mai mult...
stagiunea-orchestrei-de-muzica-populara-2013

Stagiunea Orchestrei de Muzica Populara 2013Sala Radio, 17 februarie 2013, ora 17:00 DRAGOBETELE SĂRUTĂ FETELE


mai mult...
discografie---orchestra-de-muzica-populara-radio

Discografie - Orchestra de Muzică Populară RadioCD - Editura Casa Radio "Instrumentişti virtuozi"


mai mult...
extrase-de-presa---orchestra-de-muzica-populara-radio

Extrase de presa - Orchestra de Muzică Populară Radio“Prestigioasa Orchestră de Muzica Populară Radio dirijată de Adrian Grigoraş împreună cu mesagerii cântecului popular, reprezentând principalele zone folclorice ale ţării au încântat publicul spectator, aşa cum ştiu ei s-o facă de fiecare dată..."


mai mult...


Propuneri parteneriat Parteneri